Haartransplantaties

Haartransplantatie als oplossing voor haaruitval

Bijna iedere man en ook veel vrouwen worden met haarverlies geconfronteerd het is een probleem voor de één en geen probleem voor de ander kaalheid of het dunner worden van het haar,vaak begint het pas op latere leeftijd maar steeds vaker zien we dat mannen onder de dertig kalend zijn of soms zelfs last hebben van flink haarverlies.

Natural Hair Implant methode

Maar wat kun je nou eigenlijk doen als het zover is dat je er niet langer tegen kunt om dag in dag uit met je probleem te lopen en er misschien zelfs onzeker van wordt, als je haarverlies een dusdanig groot probleem is geworden dan is het tijd om eens bij onze kliniek op consult te komen we gaan dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden van een haartransplantatie volgens de Natural Hair Implant methode. Deze uiterst geavanceerde methode is uiterst geschikt voor de meeste transplantatie kandidaten en heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere technieken voor haartransplantatie. Bij een Natural Hair Implant wordt namelijk de gehele behandeling uitgevoerd onder lokale verdoving u bent dus tijdens de hele ingreep alert en aanspreekbaar, daarnaast is het zo dat bij deze methode geen zichtbare littekens achterblijven na het herstellen van donor en ontvangst gebied.

Hoe lang gaat een Natural Hair Implant mee ?

Bij de Natural Hair Implant zult u na herstel van de behandeling de haren zien groeien er zal eerst een aantal haren uitvallen dit is normaal en heeft te maken met de fase waarin deze haren verkeren en  het feit dat de haren die getransplanteerd worden genetisch andere eigenschappen hebben dan de haren die van oorsprong al boven op het hoofd groeiden deze “nieuwe”haren hebben de eigenschap om een heel leven lang haren te produceren en deze haren zijn vaak ook van een betere kwaliteit.

Een haartransplantatie is voor mensen met haarverlies en kaalheid een oplossing voor de lange termijn de volledige resultaten van de behandeling zijn na ongeveer 4 tot 12 maanden te zien. Tijdens de periode na de behandeling ziet alles er na ongeveer één week al volledig normaal uit afhankelijk van de grote van de behandeling in sommige gevallen is na de behandeling al nauwelijks iets zichtbaar omdat niet bij iedere haartransplantatie het hoofd geschoren hoeft te worden.