Hoe Je De Verbranding Van Vet Drastisch Kan Verbeteren

Wie wil het niet? Een prachtig en gezond lijf. Dit kan door simpelweg vet te verbranden. Vergeet heel even het display van je weegschaal wat die kilo’s die deze laat zien zijn eigenlijk best misleidend. Iemand kan een redelijk slank lichaam hebben en toch een te hoog vetpercentage. Dus vet verbranden is niet alleen voor mensen die lijden aan obesitas, maar ook mensen die gewoon een paar pondjes willen afslanken kunen zich beter richten op de verbranding van vet en die weegschaal even vergeten.

Omlaag met dat vetpercentage!

Om dit voor elkaar te krijgen is het raadzaam om te gaan sporten want hoe hoger je spiermassa, hoe sneller je stofwisseling en hoe hoger je vetverbranding. Tip:ga in de sportschool eerst krachttraining uitoefenen en daarna pas je cardio! Zo ga je sneller vet verbranden want je gebruikt je krachttraining als een warming-up voor je cardio waardoor je sneller in de vetverbrandingsmodus komt.

Wat vooral niet te doen…

Probeer sapjes en frisdranken zo veel mogelijk te vermijden want zonder dat je het door hebt zitten deze vol met calorieën. Laat je niet verleiden door de verpakkingen die je beloven dat je een vitaminebommetje aan het drinken bent. Er zitten vaak veel suikers in het grote gevaar zit hem vooral in hoe makkelijk je een glas kan opdrinken. Je raakt er niet vol van en het smaakt vaak erg lekker (lees: zoet). Ga meer water drinken om zo je calorie-inname te verminderen en bewaar dat lekker sapje of colaatje voor het weekend!

Nog iets waar je voortaan met een boog omheen moet lopen als je graag vet wil verbranden: witbrood! Iedereen weet dat witbrood slecht voor je is en dat je beter de bruine variant kan eten. Eet dan speltbrood of volkorenbrood, deze 2 varianten zijn echt de allerbeste. Zo kun je toch af en toe een broodje eten! En voor brood geldt: beter dubbel belegd (wel gezond dan hé) en dan maar een broodje minder mee!