Rimpelbehandeling

Rimpelbehandelingen

Een jonge, frisse en positieve uitstraling! Dat wil toch iedereen? Injectables of Botox kunnen de  uitkomst bieden.

Bepaalde personen lijken tot op hoge leeftijd met een vrijwel rimpelloos gezicht gezegend te zijn. Andere personen hebben rimpels en diepe lijnen in hun gezicht. De genetische aanleg bepaalt hoe wij er later uit zullen zien.  Bovendien is het de levensstijl, de zon en voeding die het ontstaan van rimpels kunnen bevorderen. Stoort u zich aan deze rimpels en wilt u graag behandeld worden, kunt u bij ons in onze kliniek in Duiven of Amsterdam terecht voor een gratis intake.

Niet elke rimpel is hetzelfde. Rimpels kunnen worden ingedeeld in fijne rimpels en diepe rimpels. Fijne rimpels zijn ontstaan door vermindering van elastine (stevigheid) in de huid.

De diepe rimpels zijn in principe meer groeven en plooien. Dan zijn er ook nog de fronsrimpels; deze ontstaan niet door verslapping van de huid, maar door het bewust of onbewust aanspannen van de huidspieren. Wanneer de huid veel aan de zon wordt blootgesteld vindt extra afbraak van elastine plaats. Wanneer de afbraak van elastine groter is dan de aanmaak van elastine zal de huid uiteindelijk slapper worden, hetgeen leidt tot rimpelvorming. Ook roken kan aanleiding geven tot het vervroegd optreden van rimpels.

De rimpels rondom uw ogen, uw voorhoofd en tussen uw wenkbrauwen kunnen behandeld worden met botox, terwijl de rimpels naast uw mond bijvoorbeeld behandeld kunnen worden met een tijdelijke rimpelvuller. Tijdens een gratis intakegesprek met uw arts wordt gekeken of u geschikt bent voor een bepaald product. De arts zal de volgende zaken laten meewegen in zijn keuze voor een bepaald product: roker/niet-roker, leeftijd, eerdere behandelingen met rimpelvullers, kwaliteit van de huid, verwachtingspatroon, diepte van rimpels etc.

Liquid facelift

De liquid facelift is een methode die het mogelijk maakt om lichte verslappingen en rimpels in het gelaat weer te herstellen. In tegenstelling tot de gebruikelijke facelift, waar een gedeelte van de huid wordt weggesneden om zodoende een lifting-effect te creëren, wordt er bij de liquid facelift gebruik gemaakt van herstel van volume om een lifting-effect te krijgen. Een facelift zonder snijden, zonder operatie dus! De duurzaamheid van een liquid facelift is gemiddeld 12 maanden. Afhankelijk van welke gedeelte er gelift wordt en de mate van huidverslapping zijn de kosten vanaf € 800,– , met een resultaat garantie.

Bij The Body Clinic staat een natuurlijk resultaat met het gebruik van veilige middelen voorop: Less is More!